Achter Slagman HRM Totaal

Achter Slagman HRM Totaal, sta ik, Gerdia Slagman. Ik sta voor slagkracht, resultaat, verbinding en betrouwbaarheid. Met rust weet ik mijn doelstellingen te behalen. Mijn eigen energie en doelgerichtheid spelen een belangrijke rol, maar ik geloof dat samen meer maakt.

Bij KPN heb ik de basis voor het HR vak gelegd en die hierna uitgebouwd bij SNT. In mijn loopbaan heb ik mij steeds bijgeschoold en ontwikkeld. Inmiddels heb ik een ervaring van meer dan 25 jaar opgebouwd.

Naast mijn werk komt mijn creativiteit ook goed tot uiting: de beelden op deze site heb ik zelf gemaakt. Daarnaast hou ik me bezig met tekenen en handlettering. Op een aantal foto’s zie je landschappen die voor mij veel betekenen. Op deze site én in mijn werk laat ik mijzelf zien: ik hecht aan transparantie en authenticiteit.