HR Interim & Projectmanagement

It always seems impossible until it´s done (Nelson Mandela)

Hoe breng ik mensen en organisaties in beweging? Voor mij is het een belangrijke vraag. Hij past bij mij en bij mijn vak. Alles is mogelijk door verandering en beweging en loopt vast zonder. Dat maakt het werk zo interessant.

HOE breng IK mensen en organisaties in beweging? Ik maak verbindingen binnen de organisatie, creëer draagvlak en, heel belangrijk, gebruik de kracht van mensen: ik zet individueel talent en ervaring in om het beste uit projecten te halen. Daarbij speelt mijn eigen slagvaardigheid en energie een belangrijke rol, maar samenwerking laat projecten pas echt slagen (en verankeren in de organisatie). Ik ben sterk in relatiemanagement.

Ik ben Gerdia Slagman, van Slagman HRM Totaal en verzorg HR interim en projectmanagement, change management en consultancy en coaching. Ik ben benieuwd naar uw opdracht en maak graag kennis met u.

Mijn specialisme

Uw opdracht mag breed zijn. Ik heb ruime ervaring met verschillende projecten. Mijn grootste successen haalde ik in (HR-)organisaties waar verandering nodig was, maar waar de richting nog onduidelijk was en/of de teams moeilijk in beweging kwamen. Dat heeft veel te maken met mijn talenten en interesses: ik stel mezelf en mijn collega’s scherpe en heldere doelen en heb de slagkracht op deze te behalen. Daarnaast werk ik met de kracht van mensen en teams; Ik betrek ze bij veranderingen op een manier die bij hun talenten past. Daar krijg ik energie van!